Signalisterna gästar Stockholm och Teater TRE

27 maj gör Signalisterna ett stopp hos Teater TRE i Stockholm!

Föreställningen har spelat för över 6.000 personer i Göteborg, nominerats till “årets magi” på scenkonstgalan och är uttagen till Bibu – scenkonstbiennal för barn och unga.
Och nu kommer den till Stockholm för TVÅ föreställningar!
27 maj kl 13 och kl 15 hos Teater TRE.

Biljetter bokar du hos Kulturbiljetter.se: https://kulturbiljetter.se/arrangör/374/masthuggsteatern/

sön 27 maj kl 13.00 – KÖP här 
sön 27 maj kl 15.00 – KÖP här

Det går också att köpa på dörren i mån av plats.

Föreställningen rekommenderas från 2 år.

Ta-ta-taaa-Ta-ta-ta-Pling! Ta-ta-Pling!

Signaler och meddelanden strömmar in. Från en nyckelpiga, från en renflicka, från en vulkan och från en snigelbror i ensamt skal. Alla behöver de hjälp. Och så hörs en okänd signal långt, långt bortifrån: Är det en stjärna som sänder?! En ny arbetsdag har just börjat för Signalisterna, avdelning 415.

Ofta här i världen förstår man varann på en gång. Men ibland blir det problem, trassel, oroligt, ensamt. Då griper Signalisterna in, de är experter på kommunikation och till sin hjälp har de en fantastisk maskin.

Signalisterna är ljudäventyr och dansteater som talar till hela kroppen. Om att vilja förstå och vilja bli förstådd, sedd och älskad.

Föreställningen har tagits fram tillsammans med två klasser från Sandeklevsskolan och bygger på deras tankar och funderingar kring temat Kommunikation. Det är det tredje och avslutande steget i projektet Stafetten och spelas för förskolor och förskoleklasser.

 

Koncept: Anne Jonsson, Kristina Ros, Råger Johansson Medverkande: Hans Brorson,Helen Hansson, Hui Han Hu Gustavsson och Yarien Rodriguez Regi: Anne Jonsson Dramaturg & text: Kristina Ros Musik & ljuddesign: Anna Gustavsson Scenografi: Råger Johansson Kostymdesign: Linn Henriksson Strååt Maskdesign: Adam Högblom Ljusdesign: Fredrik Glahns Belysningsmästare & ljudteknik: Karl Wassholm Ljudmixning: Oskar Oscarsson Inspelad röst: Åsa BodinKarlsson Bygge: PA Karlsson, My Persson Producent: Hanne Wirde Marknadsföring: Amanda Wigand Projektledare Stafetten: Mikaela Latrille Projektassistent Stafetten: Cassandra Hedberg Dramapedagog: Luz Solano Publikvärd: Zlata Alagic Foto: Jonas Jörneberg Affisch: Felicia Fortes

 

Med stöd av Kulturrådet, Göteborgs stad Kultur och Sensus studieförbund.